Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ideologia

Pyrimme tarjoamaan nuorelle perhekodissamme mahdollisuuden turvalliseen normaaliin arkeen. Koulunkäynnin sujuminen on ensisijainen tavoite, joka laitetaan yhdessä kuntoon. Haluamme välittää nuorelle tunteen, että olemme kiinnostuneita hänen elämästään ja hänestä yksilönä. Meille on tärkeää, että nuori kokee meidän perhekodin mukavaksi paikaksi elää ja muistaa jälkikäteenkin meitä lämmöllä. Jos nuori tarvitsee erityistä terapiaa, niin käytössämme ovat muun muassa Siilinjärvellä sijaitseva KYS:n Tarinan nuorisopsykiatria. Tarpeen vaatiessa järjestämme nuoren tarvitseman lisähoidon ja terapian.

Perhekodissamme opastetaan nuoria yhteiskunnan lakeja ja sääntöjä kunnioittavaan elämäntapaan. Pyrimme kasvattamaan nuoria rehellisyyteen, oikeudenmukaisuuteen, suvaitsevaisuuteen ja toisten kunnioitukseen, kuin myös hyväksymään itsensä ja taustansa.

Perhekodissamme on säännöt, joiden noudattamisesta on hyvä lähteä, kun opetellaan, että elämässä on sääntöjä ja rajoja, niin perheessä, kuin yhteiskunnassa.